sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Pentumainos

Meille odotetaan kevätpentuja syntyväksi vapun tienoilla! <3

Olemme yhdistäneet jotain vanhaa, sekä uutta. Sijoitusnarttumme Sissi (Way Out West Fantasia) on siemennetty upealla jo edesmenneellä uroksellamme Vinnillä (Vincent-Vogue V Alpha Nordic). Tästä yhdistelmästä odotamme temperamenttisia, hyvin saalisviettisiä ja silti tasapainoisia koiria, jotka soveltuvat harrastusten lisäksi myös näyttelyihin.

Vinni oli pienestä (69cm) koostaan huolimatta todella Suuri persoona. Erittäin itsevarma ja todella temperamenttinen uros jäi eläessään monen mieleen, eikä vähiten käyttöominaisuuksiensa vuoksi. Vinni eli täysin terveenä lähes kymmenen vuotiaaksi ja mm. luusto kuvattiin terveeksi vain viikkoja ennen kuolemaa (epävirallinen). Näyttelyissä Vinni pärjäsi hyvin, ollen mm. IDC Veteran Sieger v. 2009. Vinnin aikaisemmasta pentueestamme IPO3 FI&N MVA Dobechester Briolana osoitti myös toimivuutensa niin harrastus, kuin näyttelysaralla (mm. IDC V3 isossa nuortenluokassa 2008).

Sissi on 3-vuotias sijoitusnarttumme yhdistelmästä IPO3 SE MVA KORAD Diragos Javanth - ZTP V1A Way Out West Cayenne. Sissi on hyvin saalisviettinen ja taistelutahtoinen ohjattava nuori narttu ja Sissin toivommekin tuovan pentueeseen hitusen Vinnin kaipaamaa ohjattavuutta. Sissin taustoista mainittakoon, että molemmat Sissin vanhemmista, on tutkittu sydämen osalta terveeksi vielä veteraani-ikäisenä. Lisäksi Sissin isä Javanth kilpaili MM-tasolla 8-vuotiaaksi asti. Sissi itse on tutkittu sydämen osalta terveeksi kahdesti (01/2018 ja 02/2019).

Yhdistelmä koiranetissä

Mikäli etsit itsellesi monipuolista harrastuskoiraa ja sinulle terveystutkimusten tekeminen on tärkeää, tule mukaan rentoon porukkaamme. Järjestämme kasvattileirejä ja kennelryhmämme on aktiivinen varustettuna hyvällä huumorilla.

Pienimuotoista Dobermann kasvatusta vuodesta 2003 - tavoitteena terve ja toimiva Dobermanni.

Dobechester Dobermanns
Kaisa Tynkkynen
dobechester@gmail.com
p. 0504951121




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti