tiistai 7. toukokuuta 2019

Silmät aukeaa

Ensimmäisillä pennuilla on alkanut silmät jo hieman raottua auki katsomaan maailman menoa. Vielä eivät pennut näe silti mitään, mutta ei enää mene montaa päivää, kun hahmottavat mitä ympärillä tapahtuu. Jo nyt on havaittavissa kunnon kuhina laatikossa, kun Sissi sinne saapuu pentujen luokse. Vaikka ei vielä näe, voi silti lähteä vauhdilla mönkimään eteenpäin etsien tissiä. Täytyy koettaa joku kerta ottaa videota moisesta kuhinasta, on se sen verran  hauskan näköistä kun pystyssä ei juuri pysy, mutta eteenpäin on päästävä.

Muutenhan meidän elämä on tasaista pentujen ihastelua. Kaikki kasvaa tasaisesti, enää en ole punninnut pentuja vaan luotan "näppi tuntumaan". Pari isoa mörssäripoikaa on joukossa, jotka erottuu ja joita pyrin välillä siirtämään etutisseille, etteivät liikaa omi parhaita paikkoja pelkän ylivoimansa vuoksi.

Tässäpä teille pieni pätkä syömisestä eiliseltä. Sissi pissattaa yhtä poikaa ja yksi ruskea näyttää miten esteet on tehty voitettaviksi. Ja osa syö häntä vipattaen tissiä minkä ehtii.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti